Omg!!

Asså kolla så söt!! Nawww!

Okey crazy news... Jag ska göra titthålsoperation imorgon!! Fick ett samtal av Kungsbacka sjukhus när jag var i skolan och dem bad mig att komma in imorgon 7.30 så efter lite om och men så åker jag och mamma till Kungsbacka 05.45 imorgon! 

Little sidefacts.. Fick springa in på apoteket i Varberg och köpa speciella rengöringssaker som man måste använda tre gånger innan jag kmr dit! Lite svampar och schampoo kostade 350 spänn😳 Haha.. Whatever skönt att man fick en operationstid så snabbt fast att det blev lite kaotiskt.. Håll tummarna att dem hittar felet i mitt knä imorgon! Hörs mer en annan dag! :)
Allmänt | | Kommentera |

What a nightTänkte åka till Gekås snart för behöver ändå hämta Gabbe som slutar jobba kl.16... Min sömn igårkväll-natt-idag har vart fucked up haha. Var på fredskonserten i Varberg igår från 18-ca.21 men jag och Gabbe drog sedan till lägenheten och myste med chips å dipp men vi gick och la oss kortdärefter för jag skulle ju köra pappa och han skulle upp och jobba.. Sov en stund-vaknade-kollade klockan och väntade på att pappa skulle ge mig en tid.. Sov lite till-klockan blev ca.halv två och då kunde jag åka från Varberg till Ullared.. Hämtade upp några där som jag körde hem.. Klockan blev 3.. Träffade Wilma och Andre hemma som hade vart på fest så snacka med dom och mamma.. Klockan blev 4 och jag försökte somna.. Ställde klockan på 8 för skulle upp och köra pappa..Kom hem 09.15 Herregud. Död. Bom ner i sängen igen och försöka sova.. Vaknade vid tolv att Gabbe ringde och sen gick jag upp.. Omg what a night and morning. 
Allmänt | | Kommentera |

Oklara helgen


Godkväll! 
Tänkte bara skriva av mig lite. Har så mycket på gång nu så det är skönt att få det nedskrivit istället för att det bara snurrar runt i huvudet... Har ikväll försökt att planera fre-lör-sön för att det ska bli så bra som möjligt.. Imorgon går jag som vanligt i skolan men på kvällen tänkte jag och Gabbe flytta in lite saker i lägenheten. Sent på kvällen ska jag nog köra hem syrran och några av hennes kompisar. Ska även agera skjuts på lördag då pappa ska på jobbfest, kanske att min amerikanska vän följer med som sällskap i bilen. Lite oklart. På kvällen så är det ett evenemang i Varberg som jag jättegärna vill gå på men har jag ingen att gå med så går jag nog inte tyvärr.. Försöker att planera ihop de så att det funkar med att hämta pappa efter de med ju.. På söndag måste jag träffa amerikanska vännen om jag inte gör det på lördag. Hmm. Och sen väntar jag spänt på att sjukhuset ska ringa och berätta vad dom såg på röntgenbilderna av mitt knä.. Vill så gärna få reda på felet nu men är ändå nervös över själva samtalet och så.. Men ne bu måste jag gå och lägga mig hehe. Natti natti!
Allmänt | | Kommentera |
Upp